Asli danser med de store piger

Nyt træningsprogram

Zoe karssen top og hm leggings_1

Jeg har besluttet mig for at starte et helt nyt træningsprogram i dag. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ved uhyggelig lidt om træning og fitness. Derfor er det super sejt, når der er nogen af Jer søde læsere, gør mig opmærksom på forskellige træningsformer. Så efter at have læst en del om det på nettet, er jeg kommet frem til, at jeg skal lave min træningsform om, hvis jeg gerne vil have den krop, som jeg i virkeligheden ønsker. Som alle andre kvinder (og især mødre) er jeg jo begrænset – især på tiden. Og så tænker jeg, jeg får nok aldrig den krop. Hvorfor er man så skide sortseende? Så fuck it! Nu går jeg all in. Jeg har givet mig selv tre måneder. Og i dag er min første dag. Jeg skal nok opdatere mit træningsforløb her på bloggen.

Tee: Zoe Karssen // Leggings: H&M

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asli danser med de store piger