Fitness baby

Til efteråret skal Asli have…

9

Asli jeg var inviteret til kollektionsfremvisninger af børnetøj for den kommende efterårs- og vintersæson. Omgivet af skønne mærker som Angulus, Ovitar, Noa Noa Miniature, Gudrun & Gudrun, Nico.Nico, Esp no1, Caramelbaby & Child og flere, var det en fornøjelse for mor at se, røre og wauv’e over kollektionerne. Og Asli? Tjah, hun chillede as always.

1Og bagefter bød Asli de store piger op til dans. Ja, hvis man nu kan kalde Gangnam for dans. Aslis korean style moves er et stort sammensurium af hofteryk og hovedbevægelser, hvor det gælder om IKKE at være i takt med resten af kroppen, eller musikken for den sags skyld.

8

Og hermed mine favoritter iblandt en masse lækkert tøj:

2 3 5 6 7

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness baby