• ···
Ariel på besøg

Fitness baby

1

6

Jeg er blevet meget glad for at træne og prioriterer det højt. Jeg træner på hold, hvor man laver den samme øvelse rigtig mange gange med vægte. Fx laver man Squats ca 150 gange, og så kan man selv bestemme, hvor tung ens vægtstang skal være. Min er på nuværende tidspunkt 12 kilo. Det lyder ikke af meget, men henimod de sidste 20-30 squats, er man seriøst ved at dø.

Mit mål er at træne 3 gange om ugen. Det kan nogen gange lade sig gøre i flere uger i træk, men nogen gange er jeg heldig, hvis jeg kan træne bare en enkelt gang på to uger!

Og sådan er det jo, når man fuldtidsjobber, har et barn og også gerne vil trække vejret engang imellem. Plus jeg er afhængig af hvornår på dagen holdet udbydes. Men som sagt, er jeg rigtig glad for det, så det er noget, jeg prioriterer højt, når vi planlægger vores uge, her i hjemmet.

 

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ariel på besøg