• ···
Dagens mor

Ariel på besøg

1 For noget tid siden havde vi besøg af Ariel, som ville snakke med mig omkring sikkerhed i hjemmet, med en lille trold løbende rundt. Vi snakkede om, hvordan vi har børnesikret vores hjem, og hvad der er tilgængeligt for Asli. Og så viste jeg også, hvor vi opbevarer vores rengøringsmidler.

Nu ved jeg ikke, hvor meget i havde forberedt jeres hjem, inden i fik børn, men min mand og jeg havde slet ikke gjort noget. Alt det med at skulle sikre hjemmet, det havde jeg jo masser af tid til, for hun var så lille da hun blev født.

Men pludselig gik Asli fra at være en yndig baby til at blive mobil. Plader skulle kyles rundt, skuffer skulle rives op og toiletpapir skulle hives igennem hele lejligheden.

Alt imens løb manden og jeg for rundt og slukkede ildebrande. SÅ det er faktisk kommet totalt bag på os, at vi skal sikre vores hjem. Men vi har så småt fået gjort nogle enkle ting, som at rømme de nederste hylder overalt i hjemmet, opbevare rengøringsmidler i et skab hun ikke kan åbne, og aldrig lade fyldte kaffekopper stå indenfor rækkevidde. Medmindre vi har besøg. Men så har vi også øjne i alle fingrene, for hun er hurtig den lille Asli.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor