Sorte shorts

Aslis døgn

1

3

// Kjole: Norlie // Body: Noa Noa // Sutsko: Petit Nord //

Kl 8 står Asli op og får ny ble og tøj på. Så leger hun både inde i sit værelse eller stue, mens jeg eller far laver havregrød.

Kl 9 bliver hun cyklet i vuggestue af far, mens jeg tager på arbejde. Herhjemme plejer hun at sove formiddagslur fra 10-12, i vuggestuen er det lidt senere. Når hun står op får vi frokost, som er rugbrød med smør og pålæg og en halv banan.

Kl 15 får hun en flaske og så skal hun gerne have en lur fra 15 til 17. Men i vuggestuen sover hun sen formiddagslur, så lige nu er vi i gang med at udfase eftermiddagsluren. Men vi prøver os frem, for dagene er jo meget forskellige.

Kl 18 spiser vi aftensmad sammen. Det er vigtigt for os, at vi alle tre sidder ved bordet, og Asli får som regel serveret det samme som os.

Kl 19 kommer hun i bad og kl 19.30 i nattøjet. Så plejer vi at ligge og hygge med hende indtil 20, hvor hun bliver lagt i sin seng. Hvis hun er sulten, laver hun flitsbuen, og der er skrig og skrål, for hun vil på ingen måde sove. Hvis hun er mæt, er øjnene allerede lukket, inden hun mærker dynen mod de dejligt runde kinder.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorte shorts