Aslis døgn
   

11 kommentarer

 • Hvor ser du bare smart ud 🙂
  Kan du fortælle mig hvor jeg kan få fat i den jakke der?? Love it 🙂
  Håber du går en spændende vagt.
  Kh. LM

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LM

   Har du set min kommentar? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Ja, det ka jeg i hvert fald. Den er fra Monki – købt i starten af efteråret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok tak 🙂 er også vild med en wilma jakke fra monki hvis du kender den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Hmm, nej ik umiddelbart. Men Monki rammer bare nogen gange fuldstændig plet, og så er det til at betale for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LM

   Hehe, mig igen…. 😀 En af dine faste følgere :)) Det lykkedes mig i øvrigt ikke at finde denne fede jakke, du ved evt. ikke hvad modellen hedder vel? Har set Bik Bok faktisk havde en der også lign, denne, men den var vist rimelig hurtigt udsolgt. Jeg er sgu for langsom, men fed er den, ville ønske jeg havde fundet den. Nu satser jeg på at finde den brugt, men det er lidt svært … så hvis du ved hvad modellen hedder ville jeg give dig en krammer hvis jeg ku 😉 God sommer til jer og jeres dejlige Asli 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Hej igen – altid dejligt at høre fra dig.
   Altså hvis det er, kan du da måske købe min? Jeg er i gang med en KÆMPE oprydning i kælder, loft og diverse garderober. I slutningen af denne måned sælger jeg det hele på en stand til loppemarked ved kødbyen.
   Kom da forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LM

   For real??! Må jeg det?? Wuhu 🙂 Der er sikkert mere jeg kunne være interesseret i du har så meget fedt og jeg tror vi har en del ens smag… høhø 🙂 Kunne være fedt hvis du lagde noget på siden og så kunne jeg også lige se det igennem og så kunne vi aftale en pris og så kunne jeg hente det 🙂 Ej altså, ville være så fedt 🙂 Tusind tak for jeg må købe din jakke, hvad vil du have for den ?? Mit mobil er 40465421 hvis det er nemmere for dig. Wuhu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • babybite

   Hehe 🙂 Finder lige ud af det søde, og så sender jeg dig en mail, skal vi ikke sige det? Knus herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LM

   Aftale, og afventer 🙂 Sov godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LM

   Ps. Hvornår (dato) er det du sælger ud? Misforstod lige, troede det var på bloggen 😉 Men den jakke der, den vil jeg enormt gerne købe … kunne evt. hente den der eller du kunne sende den eller hvad du syns 🙂 Betaler gerne porto 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aslis døgn