Dagens mor

Volume-mor

P1210265bb

Jeg har mine absolut favoritbukser fra H&M og en skjorte fra Acne på. Jeg elsker denne skjorte, fordi den har så meget volumen i toppen. Og det hele handler om fokus, ik? Jeg vil helst ikke fremhæve mine knap så flatterende sider,*host* hofter og bagdel*host*. Så store brede trøjer foroven og thight buks for neden giver altid et godt look for mig.

Du kan også følge bloggen på facebookbloglovin' og instagram, hvor jeg hedder #miniloveblog.
   

5 kommentarer

 • LM

  De er så fede de bukser, har kigget på dem flere gange på shoppen. Er bare ikke klar over om de skal bestilles i 36 eller 38? Hvad str. bruger du i dem hvis jeg må spørge og er de små i det? Knus Lotte 🙂 Ps. Flotte dig altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, ja mine er ALT for små. JEg lærer aldrig at købe tøj til min aktuelle størrelse i stedet for den størrelse jeg DRØMMER om 🙂 Men de er str 36. Og ja de koster (fanme kun) 179 kr! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg syns de klæder dig super godt 🙂 og ser i hvert fald ikke for små ud 🙂 god weekend 🙂 ps. Har du lyst til at deltage i min konkurrence ? Det ku da være lige noget for jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Ps. Det er dem til 179 kroner, ik? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor