Dagens mor i Kiel

Suit up

acne suit

red

Lige for tiden er jeg stor fan af at over- og underdel matcher. At dukke op i skole i jakkesæt kan måske være lige lovlig meget, men jeg synes det ser super fedt ud hvis det bliver stylet på en casual måde. D. 13. okt er det international suit day får jeg at vide, så det kunne være en god anledning til at trække i uniformen damer. Så man har stadig en måned til at finde det fede suit. Jeg skal i hvert fald ud og have mig et par sæt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mor i Kiel