4 kommentarer

 • Nej hvor er hun bare skøn! Hvordan tog hun flyveturen tur/retur? Og hvordan med varmen? Det er så rart at kunne følge dig, jer, og lære af alle dine gode råd og ideér, så får man selv lidt mod på at prøve de forskellige ting af 🙂
  – og velkommen hjem selvfølgelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh sikke et dejligt billede. Ligner en, som synes det er fedt at være på ferie med mor og far :-). Ser frem til en tråd med lidt tips. Rejser selv på ferie til Spanien med baby om to uger, så kunne være dejligt at nyde godt af jeres erfaring. A la alle bleer, babymad, nan med hjemmefra el har de det dernede. Og ja velkommen hjem til det danske sommervejr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria. Ja, du kan tro hun var glad for at være der. Det var skønt at se hendes ansigt når hun skulle i pool osv. Så dejligt. Jeg håber I får en dejlig tur i det spanske, som er en rigtig god destination når man har en lille bebs. De er sååå glade for børn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noa Noa baby