Pasfoto

Pas1

pasfotopsamling

I går fik vi lavet pas, efter at have taget ca 250 billeder. Det var totalt mission impossible at få Asli til at kigge ind i kameraet. Hun kiggede alle andre steder, og lavede mange ansigter. Hun er seriøst babyen med de tusinde ansigter. Et lille tip, som jeg lærte på den hårde måde: Hvis Jeres baby ikke har lært at sidde ned, er det i orden at lægge den ned på et hvidt lagen på gulvet, når I skal tage et billede.

   

6 kommentarer

 • Haha – jeg havde det fuldstænding på modsat måde – jeg kunne ikke overskue, at skulle tage billedet selv, så vi endte hos en fotograf. Olav var på det tidspunkt kun 2 mndr, så han blev lagt ned på et hvidt underlag, og efter 5 billeder var den hjemme! …eller, det var den egentlig ikke – Olav kigget ikke ind i kameraet og hans mund var helt åben, men fotografen mente, at de ikke var så strenge med reglerne når det drejede sig om så små babyer, og han havde ret 🙂

  Men se på den positive side – nu sidder I med en hel del cute billeder af Asli!

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, ja billeder har vi nok af herhjemme! 🙂 Men de har også godkendt billedet oppe i borgerservice og fortalte også at de ikke er så strikse med formalia når de er så små. Men altså, hvor var det bare nemmere i gamle dage hvor man stod i mors pas, ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • iwjen

  Ha ha ha .. Hvor er hun sød! Det kan godt være I ikke nedte med lige præcis dét billede I havde håbet på til passet – men til gengæld har du da fået dig en fantastisk collage med skønne ansigter 🙂 God weekend til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg elsker at lege med billeder af den smukke Asli. Hun er min yndlingsmodel 🙂 God weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må jeg spørge, hvor I skal hen? Vi overvejer lidt en storby ferie i 4 dages tid, men jeg ved ikke, om det er for uoverskueligt med baby, flaske og grød?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har endnu ikke helt besluttet os. Netop pga den lille har vi haft lidt svært ved at beslutte, for der er som du siger, mange faktorer der spiller ind. Jeg skal nok fortælle hvor vi ender 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye futter