• ···
Min engel

Asli 5 måneder

5 mdr2

 

Min lille øjesten blev 5 måneder i lørdags. Så skørt at tænke på, hvor hurtigt tiden går.

Aslis garderobe består for tiden både af str 62 og str 68. Men også noget i str 74. Jeg er jo ikke så slavisk med størrelser, som jeg har fortalt tidligere. Jeg giver hende det som sidder.

Så jeg vil lige give et råd videre: Prøv tøjet på, længe inden I regner med, at den lille kan passe det. For det kan godt være, det passer alligvel. Så tjek det endelig ud. Ellers risikerer du at sidde med ubrugt tøj, som baby ikke kan passe længere.

Med hensyn til bleer, brugte jeg Änglamark i lang tid, men er nu gået tilbage til Libero. Jeg tror, de suger lige godt, men jeg synes bare at Libero er blødere at arbejde med.

   

9 kommentarer

 • Signe

  Vi bruger Rema 1000’s bleer som har vundet i test. (http://www.rema1000.dk/Files/Billeder/rema1000/2012/Ble/test%20af%20bleer.pdf)
  De er billige og super gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, dem har jeg også prøvet helt tilbage i starten. Men synes også de er lidt hårde i det…det kan være jeg husker forkert, så vil prøve dem igen næste gang vi skal have bleer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med de 5 måneder!

  Jeg går også hellere over i næste tøjstr. 2 uger for tidligt, end for sent. Hellere at det poser lidt end omvendt. Dog kender jeg efterhånden de forskellige mærker så godt, at jeg hvornår vi ca kan bruge dem. Fx er Hummel kortere end Hollys, så han kan hurtigere bruge Hummel i næste str. i forhold til Hollys 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Tillykke med de 5 måneder 🙂 Lille Asli ser skøn ud!

  Vi rundede en måned i søndags så vi er stadig i en str 50. Men kan godt se på det tøj jeg efterhånden har fået skrabt sammen, at der er stor forskel i str de forskellige mærker imellem. Men godt med en reminder/thumbs up mht str. Lidt ærgeligt hvis man ikke får det hele brugt.

  Hvad bleer angår er vi stadig i prøve-stadiet og kører med Rema 1000 bleerne og er godt tilfredse indtil videre…

  Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så ærgerligt! Især hvis man nu har overbevist sig selv og omgivelserne om at, den body er da selvfølgelig 200 kr værd, og så opdage et par måneder efter at bebsen slet ikke kan passe den! Aj, så frygteligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er det godt, at vi herinde gerne vil høre om alle de nye (små)ting som hun lærer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min engel