• ···
Ny cardi

Krammebamse

Foto 28

Vi sidder og hygger herhjemme. Asli kan godt lide at være helt tæt på mor eller far. Nogle gange sidder hun i mit skød, mens jeg læser artikler eller andet skoleværk. Når jeg ligger hende fra mig, går der ikke mange minutter før hun brokker sig og vil over igen. Så derfor sidder vi og krammer alt det Asli har lyst til i dag…og resten af livet 🙂

   

10 kommentarer

 • iwjen

  Århhh et sødt indlæg.. That’s love! Du har altså en fantastisk måde at formulere dig på – man kan sagtens sætte sig ind i det. Glæder mig til selv at opleve det. God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nemlig kærlighed. Mange tak for dine fine ord, og er glad for at de bliver værdsat. Glæd dig til du får din egen lille spunk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Prager

  Fantastisk smuk lille pige 🙂
  Og ja, du skriver fantastisk… vildt hyggeligt at følge med i jeres liv. Har efterhånden fuldt med siden efteråret.. lidt underligt, at man føler man “kender” jer, bare fordi man har set billeder og læst :o)

  Ang. dit forrige indlæg, omkring lækre sommersager…. hvad er din erfaring med Acne og deres str. når det kommer til deres strik? Jeg er i tvivl omkring min str. nemlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved præcis hvad du mener, Mie. Jeg læser selv med på mor-blogs og føler også en vis nærhed med alle de fantastiske mødre. Vedrørende strik fra Acne, er det altid lidt forskelligt hvad jeg køber. Nogen gange (ofte) kan jeg godt lide oversize, så køber tit et par numre større. Men den blå sweater fra Acne har jeg købt i xs. Det er nok fordi den er fra herre-kollektionen 🙂 Det jeg vil sige er at det er meget forskelligt hvad størrelse jeg køber. Det kommer meget an på så meget andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh den følelse – der er intet bedre end ens barns kærlighed til en, som jo bare bliver stærkere og stærkere. Det ER så stort! Og Asli blir jo også bare smukkere og smukkere for hver dag der går. Og hvor er hun dog blevet god til at holde sit hoved selv, når hun sådan sidder hos dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggeligt at møde dig i dag til H&M pressevisning – rart at kunne sætte ansigt på fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det må være den største bekræftelse man får på kærlighed – nogensinde!! Min kæreste og jeg er igang med andet iui-h forsøg, vi håber så meget! Er rigtig glad for at læse din blog, kommer her dagligt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det glæder mig at du kan lide bloggen 🙂 Jeg krydser både mine og Aslis fingre for at det lykkes for Jer denne gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny cardi