Beige baby
   

3 kommentarer

 • Reblogged this on idiotdinosauer and commented:
  Jeg er simpelthen så vild med alt det tøj både du og lille asli går rundt i, har inderligt lyst til at spørger om ikke man kan “få” det når hun vokser ud af det?? 🙂 Mærkeligt spørgsmål.. Men tænkte det skader ikke at spørger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, sikke en sjov kommentar. Men tak fordi du synes vores tøj er pænt. Jeg har ikke rigtig tænkt på hvad jeg skal gøre med alt det tøj som hun vokser (så hurtigt) ud af. Men måske skulle jeg sælge det på et loppemarked eller måske her på bloggen. Men er det ikke en dreng du har?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, men vi skal have mange børn 🙂 Og syns virkelig det så kært!!! :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beige baby