I haven

Asli 3 måneder

IMG_2994bb

 

Det er egentlig ret vanvittigt, hvordan man både har lyst til at fryse tiden fast, når man har en baby, men samtidig også glæder sig til alt det, som spunk lærer, som tiden går. Jeg snakker tit om, at jeg glæder mig til alt det, jeg kan lave med Asli, når hun kan sidde, kravle og gå. Men lige pludselig kan hun flere af de ting, og så fanger jeg mig selv i at kigge på billeder af en nyfødt Asli, og tænke nostalgisk på tiden der er gået. Snøft.

Tre måneder er forsvundet. Sådan der!! Og hvor er der sket meget. Asli er ved at lære sin krop at kende. Hun er optaget af sit hoved og sine fødder. Og så griner jeg, og så griner hun endnu højere. Omtrent sådan foregår alle vores morgener her for tiden. Vidunderligt.

Asli sover stadig godt. Vores morgen starter kl 8, og allerede kl 10 sover hun sin formiddagslur. Det gør hun gerne indtil 13. Om eftermiddagen er det lidt sporadisk, hvornår hun sover. Kl 20 bliver hun lagt i seng for natten. Hun vågner gerne en gang om natten, ca kl. 4.30. og så sover hun indtil 8, hvor en ny dag starter.

Asli vejer mellem 5 og 6 kg – vi skal vejes senere i dag. Hun bruger str 62 i det meste af sit tøj.

   

7 kommentarer

 • Jeg følger dig SÅ meget i forhold til på én gang at elske nuet og glæde sig til det der kommer. Det er bare så smukt at være vidne til babyer der bliver til små-børn:) Ser ud til at Asli bliver hurtig til at lære at sidde. Håber det går godt ved lægen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jep, det må være forældre-syndromet, det der med at man gerne vil fastholde tiden men også glæder sig til fremtiden!! 🙂 Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til hun kan sidde, for hun er godt nok ivrig efter det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tiden går alt alt alt for hurtigt, men samtidig er det også fedt når de begynder at kunne nye ting. Her er Oliver i gang med at opdage hænder og fødder. Hænderne kommer gerne i munden – når han altså rammer rigtigt 😛

  Asli er da også rigtig dygtig allerede, og utrolig god til at holde hovedet 🙂 Bliver fedt når de selv kan sidde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, præcis. Jeg kan huske da Asli kunne dreje hovedet første gang! Nøj, vi var stolte 🙂 Hehe. Glæder mig rigtig meget til hun kan sidde selv, for hun er så frustreret over at vi ikke vil lade hende sidde. Det er bare det eneste hun vil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun sød:) Og selvom at jeg ikke har børn, så er det altså sjovt at følge med (og læse om dine erfaringer)

  Go eftermiddag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har skrevet om Asli da hun blev 1 måned, 2 måneder og 3 måneder. Nu er hun 4 måneder. Ja, allerede!! Jeg vidste godt det gik stærkt, men altså så stærkt?? […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I haven