• ···
Dagens mave 36+4

Kom nuuu… 40+5

IMG_7715fb

Synes godt, hun kunne komme ud og sige hej. Vi er ved at revne af nysgerrighed herhjemme. Jeg har hørt, at hvis man spiser 6 hele friske ananas, så skulle der komme gang i sagerne. Det kunne være…?


Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, der giver Pudderdåserne.dk kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link på Pudderdåserne.dk, støtter du vores arbejde.


   

12 kommentarer

 • Det er da bare så mega spændende. Meeeen, nu er der ikke lang tid igen, få masser af søvn!! 🙂 Ved I hvad hun skal hedde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, tror vi efterhånden har besluttet os. Men vi skal lige se hende først, før vi sætter os 100% fast på navnet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ihh, jeg glæder mig også helt til at ‘møde’ hende – nu har jeg fulgt med helt tilbage fra dengang, hun bare var en lille spire 🙂 Jeg krydser fingre for snarlig fødsel! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, tak. Jeg kan fortælle dig så meget, at hun i hvert fald ikke længere er en lille spire. Men derimod en stor tyk dame, der bevæger sig rundt i meget lidt plads efterhånden:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hang in there!!!! Jeg fødte for knap to uger siden på 40+4, og det er bare RØVTUR at vente. Det er til gengæld fantastisk at have et lille barn, og hele ventetiden værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, hvor fedt. Jeg håber også jeg kommer i gang af mig selv. I dag ville egentlig passe mig udmærket, hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er det irriterende at hun ikke vil forladen hulen! Ved ikke rigtig med det der ananas. Lyder mere som noget der giver dårlig mave, haha 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Interesseret-læser

  Jeg læste en gang noget med, at sæd også skulle blødgøre livmoderhalsen og sætte skub i tingene 🙂 Det er vsi bedre end 6 ananas – eller tabasco-sovs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  1. gangsfødende går i snit 5 dage over tid, så jeg tror du føder imorgen;) Jeg vil i hvert fald heppe godt for det sker 😉 Og den med ananas er at den giver dårlig mave, men mange mener at dårlig mave er med til at sætte skub i tingene;) Sex hjalp her, bilder vi os i hvert fald ind;)
  Jeg krydser alt for at du går i gang hurtigst muligt;)
  Knus Rie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok, sikke en fin statistik! Så kan der jo kun ske noget i aften:-) Synes også jeg har haft en fornemmelse hele dagen. Bliver spændende at se om det holder stik;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mave 36+4